ΕΛΑ ΝΑ ΣΚΑΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΤΑΞΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Για φέτος τα Χριστούγεννα σου έχω μια χαζή ιδέα. Κι οι χαζές ιδέες να ξέρεις κάποτε είναι οι καλύτερες.
Θέλω να με πάρεις και να πάμε σε ένα μικρό, ξύλινο σπιτάκι στο βουνό. Να έχει τζάκι και μπανιέρα με ζεστό νερό. Κρασί και διάφορες λιχουδιές. Δε με νοιάζει η χλιδή, με νοιάζει εσύ να είσαι εκεί. Εσύ και κανένας άλλο στον κόσμο.
Να κλείσουμε τα κινητά, να απελευθερωθούμε από τις σπαστικές και ανούσιες ειδοποιήσεις που δεν σταματάνε να κάνουν μπιπ και να έχουμε χρόνο να κοιτάμε για ώρες ο ένας τον στα μάτια και να μιλάμε.
Να μιλάμε, να γελάμε, να τσακωνόμαστε και να τα ξαναβρίσκουμε. Να κάνουμε σεξ και να σου ζητάω έρωτα, να μου γυρίζεις την πλάτη και να σου ζητάω αγκαλιές. Να ενδίδω στις άγριες επιθυμίες σου και να ενδίδεις στα ερωτικά μου καλέσματα. Γιατί έτσι είμαστε εμείς και καμία δουλειά, κανένας άνθρωπος και καμία απόσταση δε θα μπορεί να μπει ανάμεσά μας έστω και για λίγο.
Πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να δραπετεύουμε πιο συχνά από την καθημερινότητα που είναι μαχαίρι για τον έρωτα. Πρέπει να βρούμε ένα καταφύγιο για να φωλιάζουμε τις επιθυμίες μας και να μην έχουμε τίποτα απολύτως να κάνουμε και τίποτα να μην μας χωρίζει. Να ξεχνάμε τον κόσμο κι ας ξεχάσει κι ο κόσμος εμάς.
Ας μας ψάχνουν για λίγο οι συγγενείς. Ας γκρινιάζει η μαμά που δε θα είμαστε εκεί για να πάρουμε το δικό μας κομμάτι από το Christmas cake. Αυτά μπορούν να περιμένουν λίγο, η ευτυχία μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Πνίγεται και χρειάζεται να κάνουμε ένα διάλειμμα γι’ αυτήν.
Περιμένει κάθε γιορτή για να της πούμε “έλα ευτυχία, τώρα θα σε ζήσουμε”. Μαζί είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Αν το ξέχασες στο θυμίζω. Αν λες ψέματα στον εαυτό σου, ότι δεν ισχύει είναι επειδή δεν μπορείς να το ‘χεις. Κι αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή μας.
Άκου τώρα ξανά τη χαζομάρα μου.
Εσύ, ένα στρώμα στο πάτωμα, ζεστός καφές για το πρωί και το τζάκι αναμμένο.
Εσύ και έξω βροχή, ησυχία και λίγες κουβέντες. Το στόμα σου να κινείται και να περιμένω την επόμενή σου λέξη. Τα χέρια σου ζεστά, τα χέρια σου γύρω από το λαιμό μου. Ένα φιλί, γεύση από καφέ, μαλλιά ανακατεμένα… εσύ, εγώ.. ευτυχία
Πες μου ότι αυτό το χριστουγεννιάτικο μου όνειρo θα γίνει φέτος πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ:http://loveletters.gr/%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81/?fbclid=IwAR1IDqBku1QME_lBHdsfsV5Yiz_FaGhU3uVWoZIpy_tmHwjwD_kQpHxn1oE

Please follow and like us:
www.tokatafigiomou.com