“Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ”

Και βέβαία είναι ο καλύτερος και από φίλο,και άπο οικογένεια…Ο σκύλος και γενικά τα ζώα δε θα σου κάνει κακό αν δε τα πειράξεις…Αν και πολλά τους κανείς κακό,τα παρατάς,και αυτά όχι μόνο δε σου κάνουν κάκο αλλά σε περιμένουν κιόλας να γυρίσεις…Τα ζώα,δε θα ζηλέψουν,ίσως καμιά φορα αν δουν ότι αγκαλιάζεις άλλο σκύλο αλλά και πάλι σε λίγο θα το ξεχάσουν…Τα ζώα δε σκοτώνουν και σκοτώνονται για τα κληρονομικά επειδή λέμε για οικογένεια…

Αγάπη αληθινή σημαίνει να στέκεσαι δίπλα του στα δύσκολα…
Για τον John Unger, ο σκύλος του Schoep, δεν είναι απλά, ένας πολύ καλός και πιστός φίλος. Σημαίνει γι αυτόν πολύ περισσότερα.
Υιοθέτησε τον Schoep όταν ήταν μόλις 2 μηνών. Σήμερα ο σκύλος είναι 19 ετών και έχει πάρα πολλά προβλήματα λόγω ηλικίας. Έχει αρθρίτιδα και δυσκολεύεται πάρα πολύ να κινηθεί αλλά και να κοιμηθεί από τους πόνους.
Το αφεντικό του τυχαία ανακάλυψε ότι αυτό που τον ανακουφίζει από τον πόνο και τον νανουρίζει είναι το νερό. Έτσι για αρκετές εβδομάδες τον έπαιρνε αγκαλιά και τον κοίμιζε ο ίδιος μέσα σε μία λίμνη.
Η σχέση ενός ανθρώπου με έναν σκύλο μπορεί να γίνει τόσο δυνατή όσο και των ανθρώπων μεταξύ τους. Ο John Unger το απέδειξε.(Εγώ θα πω ίσως και καλύτερη)

www.tokatafigiomou.com