ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ

Ολοι μας έχουμε αναρωτηθεί για το αν υπάρχουνε οι φύλακες άγγελοι, το πως μοιάζουν, πότε και πως βρίσκονται κοντά μας. Τις προάλλες κάνοντας μια βόλτα από τους τηλεοπτικούς δρόμους έπεσε το μάτι μου σε κάτι ενδιαφέρον, κάτι παράξενο. Μια φοιτήτρια φοβόταν πως κάποιος την παρακολουθούσε, μέχρι που είδε τη φιγούρα ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου που είχε από καιρό χαθεί μπροστά της. Κανείς δεν την πίστεψε Κανείς μέχρι που προσπάθησε κάποιος να τη βιάσει. Και τότε η φιγούρα εκείνη έκανε τα πάντα για να το αποτρέψει. Τα κατάφερε. Αυτή η φιγούρα του αγαπημένου της χαμένου προσώπου ήταν που την έσωσε.
Έτσι σε ένα πολύ κοντινό μου άτομο χθες… Συνέβει κάτι άσχημο… Λίγο πριν συμβεί όμως είδε ένα πρόσωπο πολύ αγαπημένο της που είχε χαθεί και ένα πρόσωπο ακόμα που αγαπάει και βρίσκεται εν ζωή. Σαν να την προειδοποιούσαν για ότι θα συνέβαινε. Κι όμως όπως αποδείχτηκε το κακό ξεκίνησε αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Ναι…!!!
Τελικά μήπως υπάρχουν πραγματικά φύλακες-άγγελοι; ίσως ναι… Δεν μπορεί να ναι απλά μια σύμπτωση, το ένστικτο μας, η’ οτιδήποτε άλλο. Ίσως τελικά να υπάρχουν κάπου ανάμεσα στο κόσμο μας και μας βοηθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο, με οποιαδήποτε μορφή, μορφή ανθρώπου, ζώου, κτλ. Ίσως ναι…! Να υπάρχουν φύλακες-άγγελοι… Που απλά μας προστατεύουν για να είμαστε καλά, να είμαστε ευτυχισμένοι…

ΠΗΓΗ:http://taxideutis.blogspot.com/2010/10/blog-post_29.html

www.tokatafigiomou.com