ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΤΑΞΗ

Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου κάποιος μας πλήγωσε τόσο πολύ που όλο μας το είναι ήθελε εκδίκηση. Και είναι μια φυσική αντίδραση να θέλουμε να ανταποδώσουμε μια άσχημη συμπεριφορά. Θέλουμε να δικαιωθούμε για τον συναισθηματικό ή και σωματικό πόνο που μας έχει προκαλέσει κάποιος.
Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο θέλετε να πάρετε εκδίκηση, σταματήστε γιατί ποτέ δεν βγαίνει σε καλό. Το να συμφιλιωθείτε με την κατάσταση όπως έχει είναι η καλύτερη λύση. Ο λόγος; Επειδή όταν ξεπερνάτε αυτό το γεγονός και δεν έχετε αρνητικές σκέψεις για το άτομο που σας πλήγωσε, το Σύμπαν – η ζωή θα σας επιβραβεύσει με καλύτερα πράγματα. Όταν γίνεστε εκδικητικοί από την άλλη, αυτά τα αρνητικά συναισθήματα θα επιστρέψουν σε εσάς ακόμα πιο έντονα και θα ξανά πληγωθείτε.
Η καλύτερη εκδίκηση σας είναι να συνεχίσετε την ζωή σας όσο καλύτερα γίνεται. Χωρίς να αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει. Χωρίς να χαραμίζετε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε άτομα που δεν το αξίζουν.
Αν συνεχίσετε να επιθυμείτε την εκδίκηση, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μην αφήσετε τις πληγές σας να επουλωθούν. Εκτός από τις πληγές πρέπει να γνωρίζετε πως η ενέργεια που εκπέμπει ο θυμός είναι ισχυρή, τόσο ισχυρή που σας ρίχνει κατακόρυφα τη δόνησή σας, μεγαλώνοντας τις πιθανότητες να έλξετε αντίστοιχες καταστάσεις.
Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει στο επίπεδο της ανωριμότητας. Μην αναλώνεστε με αρνητικές σκέψεις. Προχωρήστε και ξεχάστε το. Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση.
Αυτός που σας πλήγωσε θα το βρει μπροστά του στη ζωή. Ο νόμος της ανταπόδοσης θα λειτουργήσει. Όχι για εσάς αλλά για εκείνον. Για ό,τι κακό έχει κάνει, για όσους έχει αδικήσει, για όσους έχει πληγώσει. Όπως είναι γνωστό, ό,τι δίνεις παίρνεις. Οπότε χαλαρώστε και δείτε το Κάρμα να κάνει την δουλειά του.
Αυτό το «χρέος» κατά Ινδουισμού που τα ισορροπεί όλα. Και έχουν απόλυτο δίκιο. Διότι το κάρμα εκδικείται και όπως λέει και το τραγούδι κι«εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθεις κάποια στιγμή».
Και όταν έρθεις να δούμε τι θα γίνει. Και το έργο θα το δεις να ξαναπαίζεται με το ίδιο σενάριο, απλά θα αλλάξουν οι πρωταγωνιστές έτσι για την ιστορία και για να μπουν τα πράγματα στην ορθή τους πορεία.
Έτσι λοιπόν καλό είναι να καταλάβουμε ότι το σύμπαν διέπεται από νόμους και τίποτα σε αυτή την ζωή δεν αφήνεται στην τύχη του. Το κάρμα κάποιοι το μεταφράζουν σαν κάποιο όρο ο οποίος παραμένει σκοτεινός ακόμα και σήμερα.
Αλλά ουσιαστικά το κάρμα είναι ο νόμος της ανταπόδοσης ή η αιτία του αποτελέσματος και αυτό περιλαμβάνεται στους συμπαντικούς νόμους.
Καλό είναι να καταλάβουμε ότι και εμείς είμαστε μέρος αυτού του σύμπαντος και οι ζωές μας επίσης. Δεν βιώνουμε λοιπόν τίποτα συμπτωματικά. Είναι οι ανοιχτοί λογαριασμοί που αφήσαμε στην ζωή μας. Ότι ζει ο καθένας από εμάς είναι αποτέλεσμα αιτιών που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε στο παρελθόν.
Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούνε την λέξη κάρμα σκέφτονται «karma is a bitch». Διχαστικές απόψεις διότι το κάρμα δεν λειτουργεί τιμωρητικά. Και λάθος το συνδυάζουμε έτσι. Το κάρμα ούτε τιμωρεί, ούτε ανταμείβει. Απλά επιστρέφει ότι δίνεις ενεργειακά στο σύμπαν και στους ανθρώπους.
Όταν λοιπόν αποφασίσει κάποιος να χτίσει την ευτυχία του πάνω σε μια δυστυχία που θα δημιουργήσει ο ίδιος, είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή όλα αυτά που δημιούργησε θα του γυρίσουν πάνω του. Αυτό έδωσε στο σύμπαν και το σύμπαν του το επέστρεψε με «χαρά και δημιουργία».
Αρμονικά το κάρμα θα τα ισορροπήσει όλα, στον κατάλληλο χρόνο και θα αντικατασταθούν από τα εύλογα αποτελέσματά τους.
Το κάρμα, ο παγκόσμιος νόμος ανταποδοτικής δικαιοσύνης που οι συνέπειές του αποκαθιστούν πάντα την ανθρώπινη αδικία και όλα τα λάθη της φύσης. Ένας αυστηρός ρυθμιστής της αδικίας. Ένας ανταποδοτικός νόμος που ανταμείβει και τιμωρεί με απόλυτη αμεροληψία. Ούτε στο ελάχιστο δεν «επηρεάζεται από τα πρόσωπα», αν και, παράλληλα, ούτε μπορεί να εξευμενίζεται.
Ο αλάθητος ρυθμιστής πολλές φορές επιβάλλει την ίδια τιμωρία, ή αλλιώς κερνάει ακριβώς το ίδιο φρούτο σε αυτόν που έβλαψε κάποιον άλλο.
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα. Ούτε νεύρα, ούτε εκδίκηση, ούτε θυμός, ούτε τίποτα.
Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που το κάρμα και το γίγνεσθαι θα τα τοποθετήσουν όλα στην θέση τους.

ΠΗΓΗ:https://www.awakengr.com/erchete-ora-pou-karma-apokathista-tin-taxi/ & https://www.awakengr.com/to-karma-tha-ekdikithei-arga-i-grigora-empisteysoy-to/

www.tokatafigiomou.com