ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑ…ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

Αν αυτό δεν είναι σημάδι από το Θεό να μην γίνει πόλεμος τότε τι είναι;
Στις μέρες αυτές που μυρίζει μπαρούτι… Στα σύνορα Λευκορωσίας και Ουκρανίας εμφανίζεται Αχειροποίητος Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ σε τοίχο Ιεράς Μονής.
”Το θαύμα έγινε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως, στα σύνορα Λευκορωσίας και Ρωσίας. Μάλλον η μονή βρίσκεται κοντά στα σύνορα και των τριών χωρών.
Το συμπεραίνουμε από την αναφορά στην περιοχή Bryansk, που είναι ρωσική, αλλά κοντά στις δύο χώρες. Συγκλονισμένοι οι μοναχοί για το πώς εμφανίστηκε η εικόνα του Χριστού στο μοναστήρι;
Αυτό είναι μεγάλο θαύμα», λέει ο Ιερομόναχος Ιλαρίων.
Το παλιό μοναστήρι είναι ερειπωμένο εδώ και σχεδόν ενενήντα χρόνια. Οι ντόπιοι υπενθύμισαν ότι την πρώτη φορά που το Πρόσωπο του Σωτήρος, μη φτιαγμένο από ανθρώπινα χέρια, εθεάθη στο μοναστήρι το 1942 στην Γερμανική Κατοχή από μαθητές του παιδικού οικοτροφείου, που βρίσκεται στο έδαφος του μοναστηριού στο κτίριο της πρώην εκκλησίας.
Η εικόνα εμφανίστηκε στον λευκό από ασβέστη τοίχο της τάξης, όπου πριν από την επανάσταση κρεμόταν ένας μαυροπίνακας (μια τρύπα το μαρτυρεί ακόμα), και στους τοίχους δεν φαινόταν ποτέ άλλη μπογιά εκτός από ασβέστη.
Το προσκύνημα άρχισε.
Σ’ αυτό αντέδρασαν άμεσα οι κατοχικές αρχές, οι οποίες διέταξαν την καταστροφή του προσώπου στους τοίχους. Ο τοίχος ξύστηκε μέχρι τα τούβλα, στη συνέχεια σοβατίστηκε και ασβεστώθηκε ξανά… Η εικόνα του Σωτήρος αυτές τις μέρες εμφανίστηκε ξανά. Αυτή τη φορά στο ίδιο μέρος, επίσης μέσα σε μια νύχτα. Οι τεχνικοί που ήρθαν στο κτίριο έμειναν έκπληκτοι: Το πρόσωπο του Ιησού Χριστού τους κοίταξε από τον τοίχο! Οι μοναχοί δεν βρήκαν ίχνη μπογιάς στον τοίχο, δεδομένου ότι η εικόνα δεν είναι φτιαγμένη από ανθρώπινο χέρι.
Οι έκπληκτοι και ευχαριστημένοι Ορθόδοξοι προσκυνητές είναι αναρίθμητοι. Η απόδειξη του θαύματος που δημιούργησε ο Θεός ήταν η έκχυση μύρου σε μια μικρή φωτογραφία, όπου αποτυπώθηκε ένα ή εικόνα του Σωτήρος.
Αυτή η φωτογραφία προήλθε από το χωριό Lokot, στην περιοχή Bryansk. Η προφητεία των Πατέρων εκπληρώθηκε.
Είθε η ειρήνη και οι ευλογίες του Θεού να είναι μαζί σας, αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ.”

www.tokatafigiomou.com