ΟΙ 6 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΑΣ 1. ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ… πρέπει να σκάψεις βαθιά μέσα σου πολύ βαθιά και να ρωτήσεις τον εαυτό σου??ποιος στα αλήθεια θέλω να γίνω??όχι τι,αλλά ποιος!!!ανεξάρτητα από το τι θέλουν οι άλλοι για σένα..σκέψου εσύ τι θέλεις από το σώμα σου την εικόνα σου και τον εαυτό σου, το μυαλό σου!!!
ΚΑΝΟΝΑΣ 2.ΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. Όχι να τους παραβιάσεις και να παρανομήσεις, αλλά να βγεις από το κουτί που η κοινωνία σε θέλει μέσα. Για την εμφάνιση…Η κοινωνα σε θέλει φέτες,σε θέλει δυνατό… η κοινωνία σε θέλει πάντα αδύνατο και ωραίο??σκέψου καλά πριν αποφασίσεις …δεν είναι κακό να είσαι αδύνατος, αλλά και κακό δεν είναι να είσαι 20 κιλά πάνω από το ύψος και να τρως σωστά.
ΚΑΝΟΝΑΣ 3. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να πάει μπροστά και να μην έχει αποτύχει έστω μια φορά…Δεν μπορείς να παραλύσεις από τον κίνδυνο της αποτυχίας.Αν ρισκάρεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι αυτό για τον εαυτό σου μπορεί και να χάσεις. Αν δε ρισκάρεις είσαι ήδη χαμένος.

ΚΑΝΟΝΑΣ 4. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ. Δεν υπάρχει περίπτωση να θες να ξεχωρίσεις, να θες να αγωνιστείς για κάτι και να μη βρεθεί κάποιος ο οποίος θα σε υποτιμήσει. Θα σε ζηλέψει. Θα θέλει να μη τα καταφέρεις. Θα ακούς τον εαυτό σου και θα λες!!!Ναι μπορώ!!!Θα τα καταφέρω!!!
ΚΑΝΟΝΑΣ 5 ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ..ΞΕΠΑΤΩΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!Μην είσαι τεμπέλης και μίζερος. Αν θέλεις την αλλαγή αυτή θα έρθει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά!!!Την ώρα που εσύ κοιμάσαι η χασομεράς με παιχνίδια στον υπολογιστή κάποιος άλλος δουλεύει σκληρά για τον εαυτό του!!!Να το θυμάσαι αυτό!!!

ΚΑΝΟΝΑΣ 6.Για να τα κάνεις όλα αυτά ΠΡΟΣΕΧΕ τον εαυτό σου!!Μη πίνεις, μη καπνίζεις, μη παίρνεις ναρκωτικά και τρώγε σωστά!!!ΜΠΟΡΕΙΣ!!!(Σα Ρία,εκτός από τα ναρκωτικά που κάνουν όντως κακο στην υγεία μας το να πιεις και να καπνίζεις λίγο-σε φυσιολογικά πλαίσια-δε είναι κακό…Βέβαια φαντάζομαι και κάποιος που δε καπνίζει θα πει είναι κακό…Όπως το βλέπει ο καθένας)

Please follow and like us:
www.tokatafigiomou.com