ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ…ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ…ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ;

Βασικά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι…Αυτό βέβαια το ανεβάζω λόγω του σάλου που έγινε αλλά διαχωρίζω κάθετα τη θέση μου από τους Παππάδες…Αν κάνεις παιδί από αποτέλεσμα βιασμού κατά τη ταπεινή μου γνώμη δε θα το αγαπάς κιόλας γιατί θα σου θυμίζει όλο αυτό το ΤΡΑΓΙΚΟ που πέρασες και η ζωή αυτού του παιδιού δε θα είναι καλή και όμορφη χωρίς ΑΓΑΠΗ…και μη ξεχνάμε οι μεγαλοπαπάδες της τότε εποχής Σταυρώσανε το ΧΡΙΣΤΟ…Όχι οι παππάδες που κάνουν το έργο τους όμορφα και ταπεινά όπως ορίζει σε ένα ιερωμένο, αλλά τους μεγαλοπαπάδες με τα χρυσά και τις κορόνες στο κεφάλι…Τέσπα Το άρθρο μιλάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τους γονείς που ήταν μαζί και δε θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους ερχόμενο το μωρό στο κόσμο… Να περάσεις καλά εκείνη τη στιγμή γουστάρεις, να πάρεις όμως την ευθύνη αν κάτι “πάει λάθος”(που πιστεύω ένα παιδί ποτέ δεν είναι λάθος) δεν την έχεις…Επειδή κάποιος δε θέλει να πάρει την ευθύνη των πράξεων του καταδικάζει μια ζωή σε Θάνατο…Με ποιο δικαίωμα…Τι νομίζεις δηλαδή είναι κτήμα σου και απλά το πετάς… Γι αυτό πιστεύω ότι τα ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ…Είναι ξεχωριστές προσωπικότητες και οντότητες…και καθώς μεγαλώνουν πρέπει να τα βοηθάνε και όχι να πέρνουν αυτοί αποφάσεις για τα ίδια.. Γι αυτόυς τους γονείς μιλάει το άρθρο… Και βασικά είναι ένα άρθρο που με συγκλόνισε όταν το διάβασα πρώτη φόρα…

ΥΓ:Κάθε άρθρο που ανεβάζω δε προσπαθώ να επιβάλλω σε κανέναν τι θα κάνει…Εμένα μου άρεσε, το πιστεύω ότι έτσι πάει το θέμα και σου προτείνω την άλλη άποψη που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί…Το αν εσύ συμφωνήσεις ή οχι μαζί μου, είναι δικό σου θέμα…Δε θα επέβαλλα ποτέ σε κανέναν να κάνει ότι γράφουν τα άρθρα ή να ακούσει τη μουσική που ακούω ή τις ταινίες που βλέπω εγώ… Είμαι ΥΠΕΡ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ… Αν δε σου αρέσουν οτι γράφω μπορείς να πας απλά σε κάποιο άλλο site…Υπάρχουν εκατομμύρια στο διαδίκτυο…

Γειά σου μαμά,
Είμαι το μωρό σου. Δεν με ξέρεις ακόμα, είμαι μόνο μερικών εβδομάδων. Θα με γνωρίσεις σύντομα, το υπόσχομαι. Το όνομα μου είναι Γιάννης, Έχω καστανά μαλλιά και καστανά μάτια… Ε λοιπόν δεν είμαι έτσι ακόμα, αλλά θα γίνω όταν γεννηθώ. Θα είμαι ο μοναχογιός σου. Δεν θα έχω μπαμπά αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω γιατρός.
Σήμερα, έμαθες οτι…..είσαι έγκυος μαμά. Ήσουν τόσο χαρούμενη. Χαμογελούσες. Έχεις το πιο ωραίο χαμόγελο μαμά. Όλη την μέρα μου μιλούσες και ένιωθα τόση ασφάλεια μαμά. Σ’ αγαπάω μαμά. Όταν μεγαλώσω υπόσχομαι να σε κάνω τόσο περήφανη. Θα γίνω γιατρός.
Σήμερα είπες στον μπαμπά για μένα … Δεν ήταν χαρούμενος μαμά. Είπε ότι δεν με θέλει. Γιατί δεν με θέλει μαμά ; Τί του έκανα; Ένιωσα έναν δυνατό κρότο και μέτα σε ακούω να κλαις. Σε χτύπησε μαμά. Γιατί το έκανε αυτο μαμά ; Μετά σε αγκάλιασε και σου ζήτησε συγγνώμη κ εσύ τον συγχώρησες.. Όταν γεννηθώ, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σε χτυπήσει ξανά. Λες ότι αγαπάει μαμά. Αλλά εγώ δεν τον νομίζω.
Πάνε τρείς μέρες που σταμάτησες να μου μιλάς, ή να αγκαλιάζεις την κοιλίτσα σου. Γιατί μαμα; Δεν με αγαπάς ποια;Εγώ σε αγαπάω μαμά.
Σε ακούω να μιλάς με εναν γιατρό. Κάτι πρόκειται να γίνει μαμά. Φοβάμαι μαμά. Αρχίζω και πονάω.
Σταμάτησε τους, βοήθησε με μαμά..

Τώρα είμαι στον παράδεισο μαζί με τα αγγελάκια μαμά. Μην ανησυχείς, είμαι καλά. Γιατί το έκανες αυτό μαμά ; Ήθελα τόσο πολύ να αντικρίσω το χαμόγελό σου, να δω τον ήλιο, να γίνω γιατρός. ΝΑ ΖΗΣΩ. Δεν πειράζει μαμά αν σταμάτησες να με αγαπάς. Μπορώ να σε δω από εδώ που είμαι οπότε δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Συγγνώμη αν έκανα κάτι κακό μαμά. Θέλω να με αγαπάς και πάλι! Εγώ σε αγαπάω μαμά…
Κάθε έκτρωση είναι μια καρδιά που σταματάει. Δυο ματάκια που δεν θα δουν ποτέ. Δύο χέρια που δεν θα αγγίξουν. Δύο πόδια που δεν θα τρέξουν. Ένα στόμα που δεν θα μιλήσει. ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΑ!!!

Please follow and like us:
www.tokatafigiomou.com