ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΘΕΛΩ…

Μη νομίζεις πως ζητάμε υπερβολές και φανφάρες. Ζητάμε στήριξη κι όχι ζήλια, αληθινή κι αμοιβαία αγάπη κι όχι τα ξενοπηδήματα σου, φίλε άντρα.
Θέλουμε ένα αρσενικό με μπέσα, κάποιον που θα μας νοιάζεται, θα μας καταλαβαίνει.
Μια γυναίκα που πατάει στα πόδια της, μια γυναίκα με όνειρα κι αξίες δεν αποζητά γλυκόλογα της δεκάρας. Έχει ανάγκη να δει πως πραγματικά τη θες. Θέλει να τη διεκδικήσεις, να της δείξεις πως αξίζεις. Να παλέψεις πολύ για να μπεις στη ζωή που τόσο καιρό είχε φτιάξει χωρίς εσένα. Να γκρεμίσεις τα τείχη που οι προηγούμενοι έpωτες της, την έκαναν να υψώσει.
Βαρεθήκαμε τους σοβαροφανείς, τους δήθεν τέλειους και τάχα μου ηθικούς. Εκείνους που έχουν τη σχέση, αλλά έχουν και την γkόμενα και κάνουν και την κ@uλάντα τους στα σοσιαλ. Κλάψαμε πολύ για κάτι τέτοιους σαν κι εσάς και τώρα με το συμπάθιο, αλλά σας έχουμε χεsμένους.
Έναν τρελό θέλουμε που να μας λατρεύει, να μας κοιτάει στα μάτια και να λιώνει. Το βλέμμα του να είναι καθαρό, να μας αναπτερώνει το ηθικό. Να μην έχει εγωισμούς κι όσο για ελαττώματα, να έχει όσα θέλει. Έναν άντρα με χιούμορ, με πίστη κι αυτοπεποίθηση στον εαυτό του. Να ξέρει ποιος είναι, πού πάει, να ξέρει γιατί μας θέλει. Να γνωρίζει τι γυναίκα έχει δίπλα του και να μην ακούει κανέναν.
Εκείνον που θα μπορεί να τα παρατήσει όλα, για να σε δει έστω και για πέντε λεπτά. Εκείνον που μπορεί να έχετε χωρίσει εδώ και καιρό κι ένα βράδυ που θα τον πνίξει η απουσία σου, θα τον βρεις να σε περιμένει στα σκαλιά της πολυκατοικίας σου. Έναν πολύ τρελό, σου λέω, που θα σου σπάσει άλμπουμ συλλεκτικά,(αυτό δε θα το ήθελα) που θα φωνάζει και θα είναι υπερβολικός. Κάποιον που θα πατάει το γκάζι στο τέρμα και παράλληλα θα τραγουδάει μια βιντατζιά.
Μάλλον θα καπνίζει πολύ και θα είναι αυτοκαταστροφικός, δε θα βολεύεται με τα μέτρια, θα τον πνίγουν. Όταν θα είσαστε μακριά ο ένας απ’ τον άλλον, θα του λείπουν η αγκαλιά κι ο κwλος σου και δε θα τραβάει ζόρι να στο πει.
Θα είναι περήφανος για εσένα ακόμη κι αν δεν έχει καμία σχέση με τον κλάδο σου. Δε θα σου κάνει φθηνές σκηνές ζηλοτυπίας «είναι πολύ κοντό», «φαίνεται περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε το στήθος σου.» Γιατί θα ξέρει πως του ανήκεις, γιατί θα σε αφήνει ελεύθερη κι εσύ αντί να φεύγεις θα παραμένεις εκεί.
Όταν θα σε κρατάει απ’ το χέρι, θα του λες για τον μαλάκα που στην έπεσε και θα γελάτε παρέα και δε θα κάνει δήθεν νταηλίκια. Θα αγαπάει τη θάλασσα και χειμώνα-καλοκαίρι θα σε τρέχει στα ακρογιάλια.
Θα έχει μεγαλώσει σωστά,με αρχές θα του έχουν μάθει να είναι τρυφερός με τις γυναίκες και γενικά με τους ανθρώπους. Θα αγαπάει ό,τι αγαπάς, θα σε σέβεται, θα είναι δίπλα σου στις καλύτερες και στις χειρότερες στιγμές. Θα σιχαίνεται τις ταμπέλες και τα δηθενηλίκια τους.
Θα είναι το διάλειμμα στο πρόγραμμά σου. Και πιο συγκεκριμένα έχει σκοπό να σου διαλύσει το όποιο πρόγραμμα. Είναι τρελός, άρα είναι έpωτας. Ένας έpωτας σαρκικός, κτηνώδης μα παράλληλα τρυφερός κι αγαπησιάρης.
Έναν τρελό να με αγαπήσει, παρακαλώ!

(τους όμορφους τρελούς, με την γαμάτη και όμορφη τους τρέλα)

Εγώ πάντως για αυτή τη τρέλα πεθαίνωωω…

Please follow and like us:
www.tokatafigiomou.com