ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΦΤΗΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ…

Άνθρωποι φθηνοί, που έρχονται στον δρόμο σου για να σε διδάξουν τι θα πει λίγο.
Άνθρωποι φθηνοί που εισβάλλουν στη ζωή σου μόνο και μόνο για να τους σιχαθείς και εν συνεχεία να εξαϋλωθούν στα δικά σου μάτια.
Ανθρωπάκια μικρά που λασπολόγησαν και συκοφάντησαν το πρόσωπο σου χωρίς να μπορούν να σε αντιμετωπίσουν, βρίσκοντάς τα δύσκολα με εσένα για αντίπαλο τους, μη δεχόμενα την ήττα τους, μη μπορώντας να χωνέψουν την κόκκινη κάρτα που τους έδειξες, αφαιρώντας τους το δικαίωμα να σε συναναστρέφονται, βγάζοντάς τους από την ζωή σου! Είτε γιατί δεν σου ταίριαζαν, είτε γιατί προσπάθησαν να παίξουν με εσένα υποτιμώντας την νοημοσύνη σου, μη σεβόμενοι την προσωπικότητα σου, τα όρια, τις γραμμές και τα πιστεύω σου.
Άνθρωποι κακεντρεχείς, που δεν μπόρεσαν να σε διαχειριστούν, να σε κατανοήσουν και να σε αφουγκραστούν, ορθώνοντας χλεύη και ψέμα για να αμυνθούν και ύστερα να αντεπιτεθούν, λες και έζησαν τη ζωή σου, λες και περπάτησαν τον δικό σου δρόμο μέχρι τώρα αποκτώντας το δικαίωμα να σε κρίνουν, διαδίδοντας το απαίδευτο και παρορμητικό συμπέρασμά τους εδώ και εκεί, διογκώνοντας ενίοτε το ψέμα τους για σένα με σκοπό υποσυνείδητα, να ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση και το εγώ τους, βάλλοντας εναντίον της προσωπικότητας σου, που με πόνο έχτισες και με τιμή και αξιοπρέπεια την έντυσες!
Επέτρεψέ μου να σου πω πως αν θυμώσεις και εκραγείς, θά’χεις πέσει στη παγίδα τους, αν φωνάξεις και ξεσπάσεις εν βρασμώ ψυχής θα σε έχουν κερδίσει. Μην προσπαθήσεις να αλλάξεις γνώμη σε τρίτους που μάσησαν σανό, μην προσπαθήσεις να τα βάλεις με τους συκοφάντες σου, έτσι και αλλιώς στο μεταξύ σας γνωρίζετε ποια είναι η αλήθεια!
Ευχαρίστησε τους για την σκαρταδούρα της ψυχής τους που σου φανέρωσαν και ευχήσου να μην τους ξαναδείς ποτέ!
Ούτε τυχαία στον δρόμο..
Ηττήθηκαν, κι αυτό τους πόνεσε πολύ!

Please follow and like us:
www.tokatafigiomou.com