ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Υπάρχουν φίλε μου…Αρκεί να εισαι ανοιχτος να δεις τα σημαδια…Δε θα την έκανα αυτή την ανάρτηση αλλά θέλω να πω σε όποιον πιστεύει,σε όποιον έχει δυσκολια στη ζωή του,υπάρχει Θεία βοήθεια…και αφού υπάρχει Θεική βοήθεια υπάρχει ελπίδα φίλε μου…
Αρκεί να είσαι ανοιχτός,να δεις τα σημάδια…
Η ιδέα ότι ένας φύλακας άγγελος μας προσέχει ακόμα και ως “φωτογραφία στο μυαλό μας”, προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στο άγχος μας.
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο φύλακας άγγελος τους, είναι ένα πνευματικό ον, που αναζητεί την ευημερία τους. Ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ο φύλακας άγγελος τους είναι ένας νεκρός αγαπημένος τους, που τους προσφέρει καθοδήγηση ή ένας άνθρωπος που σε αγαπάει αληθινά και θέλει το καλό σου…
Για εκείνους που πιστεύουν σε φύλακες άγγελους, ή είναι πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να υπάρχουν, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουν, πότε άγγελος τους, είναι κοντά ή όχι. Αλλά μπορεί να υπάρχουν αρκετά σημάδια που υποδεικνύουν πότε ενδέχεται, να λαμβάνετε μια επίσκεψη από τον άγγελό σας. Αυτά τα σημάδια έχουν αναφερθεί εδώ και χρόνια από πολλούς και διαφορετικής πίστης ανθρώπους.
Ονειρεύεστε μια επίσκεψη του φύλακα άγγελου σας, στο όνειρο;
Τα όνειρα θεωρούνται συχνά τα παράθυρα της ψυχής. Αλλά μπορούν επίσης να δείξουν, ότι ο φύλακας άγγελος σας είναι κοντά.Αυτοί που πιστεύουν σε αγγέλους, αναφέρουν ότι ένας φύλακας άγγελος μπορεί να σας επισκεφθεί σε ένα όνειρο. Για να σας ενημερώσει ότι σας παρακολουθεί και σας προσέχει. Μπορεί να προσπαθήσει να σας παραδώσει κάποιο είδος μηνύματος. Ή μπορεί απλώς να σας καθησυχάσει με την παρουσία του.

Αν βρείτε ένα άσπρο φτερό, πιθανό να έχετε επίσκεψη από τον άγγελο φύλακα σας. Και ειδικά, λευκό φτερό!
Ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Jacky Newcomb, Do You Know Your Guardian Angel , αναφέρει: «Ένα φτερό είναι ένας ασφαλής και ευγενικός τρόπος για τους αγγέλους σας. Να σας δείξουν ότι είναι μαζί σας. Αυτό είναι και ένα από τα πιο κοινά σημάδια του αγγέλου σας. “
Ένα άσπρο φτερό μπορεί να διασχίσει το δρόμο σας, σε μια εξαιρετικά απίθανη τοποθεσία. Και λέγεται ότι φτάνει σε στιγμές που χρειάζεστε περισσότερο…. Οι πιστοί λένε ότι αυτό το σημάδι αγγέλου είναι ο τρόπος του φύλακα άγγελου σας, για να σας ενημερώσει, ότι είναι μαζί σας. Και ότι δεν είστε μόνοι.

Χρώματα και αρώματα:
Βλέπετε παράξενες χρωματισμένες σφαίρες; Αν ναι, ενδέχεται να έχετε σημάδια επίσκεψης του φύλακα αγγέλου σας.Εάν εντοπίσετε ένα έντονο φως ή μια παράξενη χρωματική σφαίρα, ίσως νομίζετε ότι τα μάτια σας, σας κάνουν κόλπα. Ωστόσο, αυτά τα φώτα και οι σφαίρες λέγονται «οχήματα για τους αγγέλους».Μπορεί να εντοπίσετε μια σφαίρα στην καθημερινή σας ζωή. Ή να δείτε μια φωτογραφία και να παρατηρήσετε ότι υπάρχει, μια περίεργη σφαίρα γύρω σας. Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτά τα μοναδικά φώτα, είναι ένα σημάδι ότι ο φύλακας άγγελος σας, είναι δίπλα σας.

Παρατηρείτε μια ξαφνική γλυκιά μυρωδιά; Πιθανή επίσκεψη αγγέλου φύλακα!
Εάν δεν μπορείτε να εξηγήσετε μια απροσδόκητα ευχάριστη μυρωδιά, μπορεί να είναι ένα σημάδι, ότι ένας φύλακας άγγελος βρίσκεται κοντά σας.Οι πιστοί αναφέρουν ότι αυτές οι γλυκές μυρωδιές, μπορεί απλά να είναι ο τρόπος του αγγέλου σας, να επικοινωνήσει μαζί σας. Για να σας ενημερώσει ότι είναι μαζί σας. Οι μυρωδιές μπορεί να έχουν τη μορφή ενός νόστιμου φαγητού, λουλουδιών ή ενός ευχάριστου αρώματος που φορούσε ένας νεκρός αγαπημένος σας.

Πράγματα που δεν φαίνονται:
Το μωρό σας βλέπει κάτι που δεν μπορείτε να δείτε εσείς; Πιθανή επίσκεψη του αγγέλου φύλακα του!
Πολλοί πιστεύουν ότι τα μωρά και τα κατοικίδια ζώα, μπορεί να βλέπουν τους φύλακες αγγέλους τους. Ακόμα και όταν οι υπόλοιποι από εμάς, δεν μπορούν. Λέγεται ότι οι άγγελοι εμφανίζονται άνετα στα ζώα και στα μωρά.Μπορεί να δείτε ένα κατοικίδιο να κοιτάζει ένα συγκεκριμένο σημείο στο δωμάτιο… Ή ένα μωρό να χαμογελά σε κάτι που δεν μπορείτε να δείτε. Εάν εντοπίσετε ένα μωρό που φαίνεται να αλληλεπιδρά με κάτι που δεν είναι εκεί, μπορεί απλά να είναι ένα σημάδι, ότι ο φύλακας άγγελος σας είναι παρών.

Βλέπετε αγγέλους στα σύννεφα; Άλλο ένα σημάδι επίσκεψης του φύλακα αγγέλου σας!
Ως παιδί, ίσως έχετε περάσει χρόνο ξαπλωμένος με την πλάτη σας, κοιτάζοντας τα σύννεφα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ορισμένα σχήματα σύννεφων, που μπορεί να είναι σημάδια, από τον φύλακα άγγελο σας.Αυτά τα σύννεφα αγγέλου, θα μπορούσαν να πάρουν την πργματική μορφή ενός αγγέλου. Αλλά μπορεί επίσης να εμφανίζονται σε ευχάριστα σχήματα. Όπως καρδιές, ή σε σύμβολα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά ή προσωπικά για εσάς.
Εντοπίζετε αγγελικούς αριθμούς σε κοινά μέρη; Είναι αριθμοί του αγγέλου φύλακα σας.
«Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι άγγελοι θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή σας και να σας καθοδηγήσουν, είναι μέσω των αγγελικών αριθμών».Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί είναι αριθμοί που είτε έχουν συγκεκριμένο, προσωπικό νόημα για εσάς – όπως γενέθλια ή επετείους – είτε μαγικοί, επαναλαμβανόμενοι αριθμοί όπως “333” ή “11:11”Αυτοί οι αριθμοί που εμφανίζονται σε καθημερινές καταστάσεις μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προσελκύσουν την προσοχή σας

Αντιμετωπίζετε μια ξαφνική αλλαγή στη θερμοκρασία σας; Πιθανή επίσκεψη του αγγέλου φύλακα σας!

Παρόμοια με μια ξαφνική, ανεξήγητη οσμή, μια απροσδόκητη αλλαγή θερμοκρασίας, μπορεί να είναι ένδειξη, ότι ο φύλακας άγγελος σας είναι στο πλευρό σας.Οι άνθρωποι αναφέρουν αυτές τις αλλαγές θερμοκρασίας με διάφορους τρόπους. Μερικοί άνθρωποι θα αισθανθούν μια περίεργη ψύχρα. Άλλοι μπορεί να βιώσουν μια ξαφνική ζεστασιά που τους περιβάλλει. Αυτή η ζεστασιά μπορεί να είναι ο τρόπος του αγγέλου σας να σας δώσει μια καθησυχαστική αγκαλιά.

Απουσία μοναξιάς:
Ακούτε σιγανές φωνές-ψίθυρους; Τότε πιθανό να έχετε επίσκεψη από έναν άγγελο.Ίσως να μην μπορείτε να μιλήσετε κυριολεκτικά με τον άγγελο φύλακα σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μερικοί που πιστεύουν στους αγγέλους ισχυρίζονται ότι ακούνε σιγανές φωνές, σε ήσυχες καταστάσεις.Αυτός ο μακρινός ήσυχος ήχος, θα μπορούσε να είναι ο φύλακας άγγελος σας. Που προσπαθεί να σας μιλήσει. Ή μπορεί απλά, να είναι ο τρόπος του, να σας διαβεβαιώσει ότι είναι κοντά σας.Νιώθετε σαν να μην είστε μόνοι; Αν όχι…πιθανό να έχετε επίσκεψη του φύλακα αγγέλου σας.Ο καθένας έχει βιώσει την αίσθηση ότι δεν είναι μόνος. Αυτό μπορεί να είναι απλώς μια έκτη αίσθηση. Ή μπορεί να είναι η ανύψωση των τριχών στο πίσω μέρος του λαιμού σας. Πολλοί πιστοί αγγέλων, μπορούν να αισθανθούν, όταν ο φύλακας άγγελος τους, είναι μαζί τους. Αναφέρουν ότι γνωρίζουν ότι υπάρχει κάποιος άλλος. Παρόλο που το δωμάτιο μπορεί να φαίνεται εντελώς άδειο.

Νιώθετε μυρμήγκιασμα στο στέμμα του κεφαλιού σας;
Ένα συγκεκριμένο αίσθημα που αναφέρουν πολλοί πιστοί είναι ένα μυρμήγκιασμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αυτό το μυρμήγκιασμα μπορεί να έχει τη μορφή ξαφνικής ζεστασιάς. Πολλοί αναφέρουν ότι η σχέση ανάμεσα στο στέμμα του κεφαλιού και το φωτοστέφανο ενός αγγέλου, μπορεί να είναι μια ισχυρή σύνδεση. Αυτό το μυρμήγκιασμα μπορεί να είναι ο προτιμώμενος τρόπος επικοινωνίας του αγγέλου σας.

Μερικές φορές τα πιο απλά και ανεξήγητα πράγματα που μας κάνουν να απορούμε είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που φανταζόμαστε.
Έχει τύχει ποτέ να νιώσετε ένα ανεξήγητο συναίσθημα διαύγειας;
-Μήπως έπεσε από μόνο του το βιβλίο που ψάχνατε για μέρες;

Αυτά θα μπορούσαν να είναι σημάδια πως ο φύλακας άγγελός σας σας καθοδηγεί!

Φτερά

Εάν βρείτε ένα φτερό στον δρόμο σας, αυτό είναι σίγουρα αγγελικό σημάδι που έχει σκοπό να σας θυμίσει πως ο φύλακας άγγελός σας είναι κοντά και σας υποστηρίζει. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο εάν βρείτε ένα φτερό σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

Σύννεφα

Σύννεφα σε σχήμα αγγέλων είναι ξεκάθαρα σημάδια της παρουσίας τους. Πιθανώς έτσι να προσπαθούν να σας στείλουν κάποιο μήνυμα.

Οσμές
Οι άγγελοι συχνά κάνουν αισθητή την παρουσία τους τραβώντας την προσοχή σας με όμορφες οσμές σοκολάτας ή λουλουδιών. Πιθανώς να αναγνωρίσετε και το άρωμα ενός ανθρώπου που αγαπάτε.

Μωρά και ζώα

Πολλοί πιστεύουν πως τα μωρά και τα ζώα δεν έχουν μάθει πώς να μπλοκάρουν ακόμα την άλλη πλευρά και μπορούν εύκολα να επικοινωνούν με αγγέλους. Πιθανώς το μωρό σας να βλέπει έναν άγγελο όταν κοιτάει το ταβάνι και γελάει.

Μουσική

Κάποιοι υποστηρίζουν πως έχουν ακούσει αγγέλους να τραγουδάνε. Είναι ένα όμορφο τραγούδι που φαίνεται λες και δεν προέρχεται από τον φυσικό κόσμο. Άλλοι πιστεύουν πως οι άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας με τραγούδια στο ράδιο.

Νομίσματα

Εάν βρείτε ένα νόμισμα στον δρόμο σας ή κάποιος σας δώσει ένα τυχερό νόμισμα, δώστε προσοχή! Σημαίνει τίποτα για σας η ημερομηνία στο νόμισμα; Χρειάζεστε μήπως οικονομική βοήθεια; Αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι πως έρχεται βοήθεια!

Λάμψεις φωτός
Υπάρχουν πολλοί τρόποι που οι φύλακες άγγελοι μας προσέχουν από την άλλη πλευρά. Μερικές φορές, εάν είμαστε τυχεροί, παίρνουμε αρκετά σημάδια κάθε μέρα.

Ουράνια τόξα:

Είναι το κλασσικό σύμβολο της Θεϊκής αγάπης. Όταν ζητάτε βοήθεια και βλέπετε ουράνιο τόξο αμέσως μετά, τότε η προσευχή σας έχει απαντηθεί!

Αλλαγή θερμοκρασίας
Εάν κάνετε διαλογισμό και ξαφνικά νιώσετε ένα ζεστό φως γύρω σας, να είστε σίγουροι πως πρόκειται για τον φύλακα άγγελό σας που σας πήρε αγκαλιά! Μην φοβάστε, είστε προστατευμένο!

Αισθήσεις
Πολλοί πιστεύουν πως μπορούμε να νιώσουμε πότε ένας φύλακας άγγελος είναι κοντά. Πιθανώς να νιώσετε πως κάποιος πέρασε δίπλα σας – ακόμα και αν κανείς δεν είναι εκεί.

Ταμπέλες ή διαφημίσεις

Μερικές φορές, οι λέξεις που ψάχνετε είναι ακριβώς μπροστά σας. Να είστε ανοιχτοί και να προσέχετε για λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με την καθοδήγηση που έχετε ζητήσει!Οτιδήποτε βασικά στο δρομο μπορεί να σου δώσει βοήθεια καθοδήγησης…αρκεί να παρατηρεις…

Αριθμοί

Βλέπετε το 11:11 αρκετές φορές τη μέρα; Οι αριθμολόγοι πιστεύουν πως οι άγγελοι έρχονται σε επαφή μαζί μας χρησιμοποιώντας τους αριθμούς.

Συχνά οι Άγγελοι θα κάνουν την παρουσία τους πολύ αισθητή. Μια συνηθισμένη εμπειρία είναι όταν είστε σε ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη και ίσως ασυνείδητα ψάχνετε για καθοδήγηση και ξαφνικά ένα βιβλίο θα πέσει από ένα ράφι και θα πέσει στα πόδια σας.Ή ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο ή στο cd σου δίνει απλά τη λύση…

-Ακούς ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για σένα

-Ακούς καμπάνες να χτυπούν

-Βλέπεις περιστέρια ή πεταλούδες να πετούν

-Βλέπεις μια λάμψη με την άκρη του ματιού σου

-Όταν τα φώτα τρεμοπαίζουν

-Νιώθεις να ανατριχιάζεις ή να σε κυριεύει ένα αίσθημα αγάπης και καλοσύνης…

Αυτός θα είναι ένας Άγγελος επί τω έργω. Εμπιστευτείτε τον και θα λάβετε περισσότερα σημάδια

Please follow and like us:
www.tokatafigiomou.com